Gevulde zoete puntpaprika

De zoete puntpaprika is vooral bekend om zijn zoete smaak en zijn ideale lange punt. 
Deze zoete paprika’s zijn populair voor in salades, maar ze zijn ook uitermate geschikt om te grillen of te vullen.
Door de zoete smaak worden ze veel gebruikt in soepen of voor op pizza’s. Een gevulde puntpaprika is een eenvoudig en zeer smaakvol gerecht.
De zoete puntpaprika’s zijn verkrijgbaar in de kleuren rood en geel.

Bereiding:

Verwarm de oven op 180 graden.
Verwijder de zaadjes uit de tomaten en snij ze in stukjes.
Halveer de paprika’s en verwijder de pitjes.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Strijk de paprika’s in met olijfolie.
Leg ze op de bakplaat en vul ze met de kaas en de tomatenstukjes.
Besprenkel met een beetje olijfolie.
Kruid het gerecht met peper en zout.
Bak de paprika’s gedurende 15 minuten in de oven.
Lekker met een gemengde salade.
Smakelijk!

Ingrediënten:

  • 2 puntpaprika’s
  • 2 tomaten
  • 200 gr mozzarella of feta in stukjes
  • Peper en zout
  • Olijfolie

 

terug overzicht recepten